Εξασφαλίστε αλλαγή μόνο με 1 ευρώ

 Το SPORTYS.GR αναγνωρίζοντας ότι αγοράζοντας ένα προϊόν από ένα διαδικτυακό κατάστημα υπάρχει πιθανότητα να χρειαστείτε αλλαγή στο μέγεθος ή το προϊόν, σας δίνει τη δυνατότητα να μειώσετε στο ελάχιστο το κόστος μιας τέτοιας αλλαγής .Ετσι δίνοντας μόνο 1 Ε  στην αρχική σας παραγγελία εξασφαλίζετε δωρεάν αλλαγή μεγέθους ή προϊόντος η οποία σε διαφορετική περίπτωση είναι 6 Ε. Με αυτόν τον τρόπο και εφόσον χρειαστείτε αλλαγή το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε και να δηλώσετε ποιο προϊόν ή μέγεθος θέλετε να αλλάξετε (προυποθέτει ότι θα έχετε δηλώσει στην αρχική σας παραγγελία ότι αποδέχεστε την χρέωση του ενός ευρώ) Αναλυτικά τα βήματα:

  • Ποσθέστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών και στο κάτω μέρος του καλαθιου θα βρείτε τον ειδικό σύνδεσμο για να προσθέσετε τη Δωρεάν αλλαγή στην παραγγελία σας . Εναλλακτικά μπορείτε να  δηλώσετε στον εκπρόσωπό μας ότι επιθυμείτε να εξασφαλίσετε δωρεάν αλλαγή
  • Στο συνολικό κόστος της παραγγελίας σας θα προσθέσουμε 1 Ε
  • Εάν όταν παραλάβετε την παραγγελία σας διαπιστώσετε ότι χρεάζεστε αλλαγή καλέστε μας στα τηλέφωνα 28310-54110 και 28310-57713 και δηλώστε τί θέλετε να επιστρέψετε και τι θέλετε να πάρετε. Επίσης γνωστοποιήστε στον εκπροσωπό μας ότι είχετε δηλώσει στην αρχική σας παραγγελία ότι επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ 1 Ε. Εμείς θα διασταυρώσουμε την πληροφορία με τα στοιχεία που κρατάμε και στη συνέχεια θα σας αποστείλουμε τα νέα προϊόντα.
  • Οταν ο εκπρόσωπος της courier φτάσει στο χώρο σας θα σας παραδόσει τα νέα προϊόντα, ενώ θα έχει οδηγίες να παραλάβει τα προϊόντα προς επιστροφή χωρίς καμία χρέωση για εσάς

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Η υπηρεσία ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ 1E ισχύει μόνο για την πρώτη αλλαγή σας.
  • Η υπηρεσία ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ 1E  δεν ισχύει στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων
  • To SPORTYS.GR δε δεσμεύεται στην ύπαρξη του επιθυμητού μεγέθους κατά την αλλαγή. Η δωρεάν αλλαγή ισχύει και στην περίπτωση αλλαγής σε άλλο μοντέλο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Θέλοντας να προσφέρουμε την χαμηλότερη δυνατή τιμή στους πελάτες μας δεν τους επιβαρύνουμε υπολογίζοντας εκ των προτέρων την πιθανότητα μίας αλλαγής εντάσσοντάς το κόστος στην αρχική χρέωση του παπουτσιού . Για αυτόν τον λόγο σας δίνουμε τη δυνατότητα με ελάχιστο κόστος να κάνετε όποια αλλαγή επιθυμείτε.